Esimiesvalmennus

Verkkokurssit

Haluatko lisätä itsevarmuuttasi esimiehenä? Koetko esimiestyösi stressaavana ja voimia kuluttavana? Tuntuuko, että työaikasi ei riitä kaikkeen olennaiseen?

Voit kehittää itseäsi esimiehenä selkeyttämällä esimiestyöhön liittyviä oletuksiasi ja odotuksiasi sekä tunnistamalla mikä esimiestyössä vie juuri sinun voimavarojasi. Tiedostamalla oman vuorovaikutus- ja toimintatyylisi ja tunnistamalla miten voit ja haluat kehittää niitä, kykenet sujuvampaan yhteistyöhön tiimisi kanssa. Tutustumalla itseesi ja vahvuuksiisi voit paremmin luottaa kykyihisi esimiehenä.

Anna oman persoonasi loistaa esimiestyössäsi!

Työyhteisön valmennus

Verkkokurssit

Aiheuttaako ihmisten erilaisuus työyhteisössäsi haasteita? Onko työyhteisösi vuorovaikutustaidot huolen aiheesi? Onko työyhteisössäsi kireä ja kiireinen ilmapiiri?

Ryhmähenki ja yhteistyötaidot paranevat, kun työyhteisön jäsenet tiedostavat ja oppivat arvostamaan toistensa erilaisia vahvuuksia, motiiveja ja toimintatapoja. Selkeyttämällä yhdessä, mitkä toiminta- ja vuorovaikutustavat aiheuttavat työyhteisössä negatiivista stressiä, voimme löytää lempeitä keinoja niiden kehittämiseen. Samalla tuemme ryhmän toimivuutta ja luovuutta ja opimme tekemään töitä rennosti yhdessä.

Anna tiimillesi mahdollisuus kehittyä yhdessä!

Yksilövalmennus

Verkkokurssit

Haluatko selkeyttää itsellesi, mitä muutoksia kaipaat ja tarvitset elämääsi, jotta voit elää stressittömämpää ja tasapainoisempaa elämää? Tuntuuko tarvittavien muutosten toteuttaminen vaikealta, jopa mahdottomalta? Puuttuuko sinulta motivaatiota muutoksen toteuttamiseen? Epäiletkö kykyjesi ja omien voimavarojesi riittämistä?

Oppimalla tuntemaan syvemmin itsesi ja vahvuutesi, luotat itseesi aikaisempaa paremmin. Rentoutumalla ja muuttamalla suhtautumistasi, teet muutoksesta mahdollisen ja löydät tarvittavat voimavarat ja motivaation sisältäsi. Selkeyttämällä itsellesi mitä haluat nykyisen tilalle ja miten olet valmis etenemään, johdat itsesi kohti tasapainoisempaa, juuri sinulle sopivaa elämää.

Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia elämästäsi!

Kokemuksia valmennuksista

Reija Linnamaa
strategiajohtaja
Tampereen kaupunki

”Kirsi on loistava esimiestyövalmentaja; Kirsin oma esimieskokemus antaa hyvän pohjan, mutta parasta on erinomainen kyky kuunnella ja antaa tilaa valmennettavan omalle pohdinnalle ja silti ohjastaa hienovaraisesti käsittelemään valmennettavan ongelmatilanteita ja myös niiden syitä. Sain valmennuksesta paljon niin esimiestyöhöni kuin myös elämän muille osa-alueille. Kiitos Kirsi!”

Anne Pajari
viestintäpäällikkö
Ramboll

”Enneagrammi-persoonallisuustyylien pohjalle tehdyn työyhteisövalmennuksemme ehdottomasti parasta antia olivat oivallukset omista ja toisten toimintatavoista ja motivaatioista. Kahdenkeskisissä valmennustilanteissa oli poikkeuksellisen luottamuksellinen ja avoin tunnelma. Kirsi osaa johdattaa valmennettavansa juuri oikeiden asioiden äärelle kysymällä juuri oikeita kysymyksiä, jotka saavat aikaan oivalluksia. Ryhmävalmennus kirvoitti mielenkiintoisia keskusteluja vielä päivien päästä valmennuksesta ja sai ihmiset aidosti analysoimaan omia vahvuuksiaan ja kehitettäviä toimintamallejaan. Uskon, että olemme tiiviimpi ja yhteentoimivampi porukka tämän valmennuksen myötä.”

Mia Ranta-aho
Espoo

”Kirsi välittää valmennettavastaan ja on valmennustilanteessa aidosti läsnä. Hän kuuntelee ja tekee osuvia, valmennusta eteenpäin vieviä kysymyksiä jotka johtavat omiin oivalluksiin. Kirsin valmennettavana on hyvä olla. Suosittelen lämpimästi!”

Mervi Kantola
Hyvinkää

”Kirsin valmennuksessa on lämmin ja turvallinen ilmapiiri. Hän kuuntelee aidolla sydämellä ja vie luontevasti kunnioittavalla ja hyväksyvällä asenteella valmennusta eteenpäin. Valmennuksen jälkeen minulla oli luottavainen olo tulevaan ja sain selkeyttä omiin tavoitteisiini. Valmennus auttoi minua olemaan kiitollinen ja nauttimaan juuri tästä hetkestä. Suosittelen lämpimästi Kirsin valmennuksia.”