Mama Bear – kehon ja mielen rauhaa

Olemme ystäväni Annen kanssa ottaneet ratkaisevan askeleen liiketoimissamme: olemme vuokranneet tilan, remontoineet sen huolella ja sisustaneet sen rakkaudella ja avanneet sen ovet kokonaisvaltaista hyvinvointia elämäänsä haluaville kanssaihmisille. Olemme perustaneet Mama Bearin: hyvinvointihuoneen ja puurobistron Tampereen Laukontorille.

SoulSisko on samalla saanut oman valmennustilan yksilövalmennuksia ja pienryhmävalmennuksia varten. Levollisen tilan, jossa on helppo hengittää ja keskittyä oman itsensä tai työyhteisönsä kehittämiseen. Tilan, jossa arjen kiireet ja paineet saa jättää oven taakse ja jossa on lupa unelmoida elämäänsä eteenpäin.

Olen viikonlopun aikana tehnyt tehtäviä Leena Ståhlbergin ja Marjaana Herlevin kirjasta Omannäköinen elämä, ja onnekseni olen saanut niiden avulla huomata, että uusi työni ja työympäristöni vastaavat kovasti sitä, mitä itselleni toivon ja tarvitsen. Pysähtyminen tehtävien äärelle on auttanut minua näkemään sen hyvän, jonka olen saanut ja josta en ole viime aikoina osannut olla riittävän kiitollinen.

Olen onnistunut viime viikkoina hukuttamaan kiitollisuuteni ja onnellisuuteni huoleen siitä, miten selviän uuden tilani kanssa; riittääkö asiakkaita ja riittävätkö rahat. Olen hukannut innostukseni turhaan murehtimiseen ja siitä syntyneeseen stressin tunteeseen. Onneksi sain tämän erinomaisen kirjan avulla pysäytettyä itseni sekä negatiivisten ajatusten ja niitä seuranneiden ikävien tunteiden kierteen.

Murehtiminen ja huolehtiminen ei vain vie minulta innostusta ja iloa. Se myös varastaa minulta kaikki ne hetket, jolloin en olekaan läsnä juuri siinä hetkessä, jossa olen. Sen sijaan ajatukseni heittävät minut tuleviin päiviin. Eikä riitä, että elän ajatuksissani jo tulevia päiviä nykyisten sijasta. Sen lisäksi murehtiessani kuvittelen pahimman mahdollisen tapahtuvaksi ja aiheutan itselleni turhaa stressiä ja ahdistusta.

Voisinko murehtimisen ja huolestumisen sijaan käyttää energiani toisin ja nähdä kaikki ne mahdollisuudet, joita uusi, aivan ihana tila meille tuo? Sen sijaan, että kaivaisin kuoppaa, jossa kuvittelen olevani, ajatusteni voimalla vielä vain syvemmäksi, voisinkin rakentaa mielessäni tikkaat, joilla autan itseni kuopasta ylös. Huolehtiminen kun on kuitenkin viime kädessä niin kovin turhaa. Kuten viisas sanonta kuuluu:

”Jos pystyt ratkaisemaan ongelmasi, mitä syytä sinulla on olla huolestunut? Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaasi, mitä sinua auttaa olla huolestunut?”

Ja eihän minulla edes ole ongelmaa, vaan aivan ihana, levollisuutta ja rauhaa henkivä tila, jossa niin minun kuin asiakkaitteni on hyvä olla. Nyt päätänkin siis nauttia siitä. Ja kutsun kaikki teidät, jotka kaipaatte kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kehon ja mielen rauhaa nauttimaan siitä yhdessä minun ja Annen kanssa.

www.mamabear.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *