Valmentavat koulutukset

Yrityskoulutukset
Stressitön työpäivä

Stressitön työpäivä -koulutuksessa parannamme yhden päivän tai iltapäivän aikana ymmärrystä stressistä sekä keinoista ennaltaehkäistä ja hallita negatiivista stressiä. Teemme koulutuksen aikana lyhyitä harjoitteita, joita voit jatkossa tehdä itsenäisesti osana työpäivääsi ja joiden avulla tuet työpäiväsi stressittömyyttä. Selkeytämme koulutuksen aikana mitkä tekijät aiheuttavat negatiivista stressiä juuri sinun työpäivässäsi ja sinun työyhteisössäsi sekä löydämme yhdessä juuri sinulle ja sinun työyhteisöllesi sopivia keinoja työpäivän muuttamiseksi aikaisempaa stressittömämmäksi.

Tunne itsesi, ymmärrä toisia

Koulutuksessa syvennämme yhden päivän tai iltapäivän aikana itsetuntemusta ja ihmistuntemusta Enneagrammi-persoonallisuusmallin avulla. Opit ymmärtämään ihmisten persoonallisuuden erilaisia piirteitä kuten toimintamalleja, toiminnan taustalla vaikuttavia motiiveja sekä vuorovaikutustapoja. Samalla tunnistat omia vahvuuksiasi sekä selkeytät persoonallisuuden piirteitä, jotka aiheuttavat haasteita ja stressiä sinun elämässäsi tai työssäsi. Koulutuksen avulla opit tuntemaan itseäsi ja ymmärtämään toisia, minkä lisäksi kehität kykyäsi elää stressittömämmin ja pitää itsestäsi aikaisempaa parempaa huolta.

Lue lisää Enneagrammista

Verkkokurssit

Verkkokurssit

Itsetuntemukseen ja tasapainoiseen, stressittömään elämään keskittyvät valmentavat verkkokurssit ovat vasta tulossa. Seuraa Facebook-tiliäni ja saat heti tiedon alkavista verkkokursseista.

Luennot

Luennot

Tulossa olevat luennot päivittyvät sivuille myöhemmin. Seuraa Facebook-tiliäni ja saat heti tiedon tulevista luennoista.

Kokemuksia koulutuksista

Suvi Holm
toimitusjohtaja
Ekokumppanit Oy

”Kirsin koulutus ja sen myötä saatu oppi persoonallisuustyyleistä auttoi meidän väkeämme ymmärtämään paremmin toisiaan ja hyväksymään toisten erilaisuutta. Bonuksena jokainen löysi itselleen vahvuuksia, joihin sai vielä vahvistusta muilta työntekijöiltä. Kirsi on positiivinen kouluttaja, jolla on taito antaa aikaa ja tilaa koulutettaville. Sen myötä kaikki osallistuivat aktiivisesti ja keskustelu oli avointa ja rehellistä. Kaikki kokivat hyötyvänsä Kirsin koulutuksesta, vaikka työntekijöillä onkin hyvin erilainen elämänkokemus ja työhistoria.”

Helka Julkunen
Green Office päällikkö
WWF Suomi

”Kirsi kertoi WWF:n Green Office tiimiläisille, miten valmentavalla otteella saadaan yritysten henkilöstö innostettua mukaan parantamaan ympäristöasioiden hoitoa. Oli yllättävää ja virkistävää todeta, että minunlaiseni kokenutkin konkari sai luennosta uusia ideoita ja ajatuksia sille, miten ihmiset saadaan motivoitua ja toimimaan.”