Kirsi, oppaasi muutosmatkalla

Olen jokin aika sitten aloittanut itse merkittävän muutosmatkan elämässäni. Olin kouluttautunut vuosia ja saanut hyvän, vakituisen työn, josta ei näennäisesti puuttunut mitään. Työ kuitenkin vei voimavarojani enemmän kuin antoi niitä, ja tunsin epämääräistä tyytymättömyyttä ja innostuksen puutetta, joka laajeni työstä muuhunkin elämään. Irtioton ja pysähtymisen sekä useiden valmennuskeskustelujen jälkeen päädyin irtisanomaan itseni ja vaihtamaan säännöllisen palkkatyön yrittäjyydeksi. Samalla vaihdoin työni sisällön asioiden kehittämisestä ihmisten tukemiseen ja auttamiseen silloin kun he haluavat itse kehittää itseään.

Olen taitava kehittämään itselleni stressiä ja kiireen tunnetta ja koen helposti riittämättömyyttä, kun en ehdikään tehdä kaikkea mielestäni riittävän hyvin. Tämä ei helposti näy ulospäin, koska olen tavanomaisesti tyyni ja rauhallinen vaikka mielessäni olisikin myrsky. Olen tarvinnut ja tarvitsen edelleen mieleni rauhoittamiseksi ymmärrystä stressistä ja stressin hallinnan keinoista, rentoutumista ja läsnäolon harjoittelua. Olen itse kokenut, että tästä ymmärryksestä samoin kuin itsetuntemukseni lisääntymisestä on ollut minulle valtavasti apua. Toivon voivani jakaa tätä ymmärrystä ja tukea itsetuntemuksen matkalla kaikkia teitä kanssaihmisiäni, jotka kaipaatte rentoutta elämäänne ja työhönne.

Persoonana olen rauhoittava, hyväksyvä ja kannustava. Suhtaudun elämään ja ihmisiin lähtökohtaisesti luottavaisesti ja myönteisesti. Olen kiinnostunut ihmisistä ja ihmisten erilaisuudesta. Uskon, että jokaisella ihmisellä on voimavaroja ja vahvuuksia, ja tahdon auttaa ihmisiä löytämään ne sekä hyväksymään ja arvostamaan itseään. Luotan ihmisten kykyyn löytää oma sisäinen voimansa ja tehdä oman elämänsä kannalta viisaita valintoja.

Valmentajana olen juuri sinua varten läsnä. Kuuntelen, kysyn, kannustan ja kunnioitan valintojasi. Valmennan Tampereen Laukontorilla Mama Bearin levollisuutta ja mielenrauhaa henkivässä hyvinvointihuoneessa. Olet tervetullut tutustumaan minuun ja kokeilemaan, voisinko juuri minä olla sinulle se oikea ihminen, jonka kanssa tahdot jakaa matkasi kohti tasapainoisempaa ja stressittömämpää elämää ja työtä.

Tilaa lippusi muutosmatkalle

Lähetä sähköpostia tai soita. Mikäli olen valmentamassa, jätä vastaajaani viesti, niin soitan sinulle takaisin. Tervetuloa tutustumaan minuun ja ajatuksiini myös sosiaalisessa mediassa.

PUHELIN

040 773 4416

FACEBOOK

Seuraa FB:ssä

Linkedin

Lue CV:ni