Askel kerrallaan – hetkiä ja huomioita muutosmatkalta

Blogissani kirjoitan huomioita omalta muutosmatkaltani ja kerron SoulSiskon ajankohtaisista valmennuksista ja koulutuksista. Olet tervetullut lukemaan ja kommentoimaan!

 • Elämä on kuin Taikurin hattu

  Maailma on kuin Taikurin hattu, josta voi tulla ihan mitä tahansa. Hatusta voi tulla ikäviä yllätyksiä, mutta aivan yhtä todennäköisesti iloisia yllätyksiä. Yhteistä yllätyksille on, että niitä ei etukäteen osaa edes aavistaa. Odota iloisia yllätyksiä, niin saatat yllättyä iloisesti.

  Lue lisää »

 • Mama Bear - kehon ja mielen rauhaa

  Mama Bear on avannut ovensa kokonaisvaltaista hyvinvointia elämäänsä haluaville ja tarjoaa kehon ja mielen rauhaa murehtimisen ja huolehtimisen sijaan - niin asiakkaille kuin myös meille yrittäjille.

  Lue lisää »

 • 5 faktaa sisäisestä höpöttäjästä

  Jokainen meistä on halutessaan vapaa muiden ohjelmoimista skripteistä ja niiden mukaisesta sisäisestä höpötyksestä. Voimme itse tehdä vapaita valintoja ja nauhoittaa oman sisäisen puheemme uudelleen.

  Lue lisää »

 • Kiinnitä huomiosi hyvään

  Näetkö auringon paistaessa ikkunassa olevan lian ja pölyn vai ikkunan takana olevan aurinkoisen kevätmaiseman? Huomion kiinnittäminen hyvään ja kiitollisuus kannattaa aina. Ja jokaisessa päivässä on hyvää, jos vain huomaamme sen.

  Lue lisää »

Sivu 1/4