Reija Linnamaa
strategiajohtaja
Tampereen kaupunki

”Kirsi on loistava esimiestyövalmentaja; Kirsin oma esimieskokemus antaa hyvän pohjan, mutta parasta on erinomainen kyky kuunnella ja antaa tilaa valmennettavan omalle pohdinnalle ja silti ohjastaa hienovaraisesti käsittelemään valmennettavan ongelmatilanteita ja myös niiden syitä. Sain valmennuksesta paljon niin esimiestyöhöni kuin myös elämän muille osa-alueille. Kiitos Kirsi!”

Anne Pajari
viestintäpäällikkö
Ramboll

”Enneagrammi-persoonallisuustyylien pohjalle tehdyn työyhteisövalmennuksemme ehdottomasti parasta antia olivat oivallukset omista ja toisten toimintatavoista ja motivaatioista. Kahdenkeskisissä valmennustilanteissa oli poikkeuksellisen luottamuksellinen ja avoin tunnelma. Kirsi osaa johdattaa valmennettavansa juuri oikeiden asioiden äärelle kysymällä juuri oikeita kysymyksiä, jotka saavat aikaan oivalluksia. Ryhmävalmennus kirvoitti mielenkiintoisia keskusteluja vielä päivien päästä valmennuksesta ja sai ihmiset aidosti analysoimaan omia vahvuuksiaan ja kehitettäviä toimintamallejaan. Uskon, että olemme tiiviimpi ja yhteentoimivampi porukka tämän valmennuksen myötä.”

Mia Ranta-aho
Espoo

”Kirsi välittää valmennettavastaan ja on valmennustilanteessa aidosti läsnä. Hän kuuntelee ja tekee osuvia, valmennusta eteenpäin vieviä kysymyksiä jotka johtavat omiin oivalluksiin. Kirsin valmennettavana on hyvä olla. Suosittelen lämpimästi!”

Mervi Kantola
Hyvinkää

”Kirsin valmennuksessa on lämmin ja turvallinen ilmapiiri. Hän kuuntelee aidolla sydämellä ja vie luontevasti kunnioittavalla ja hyväksyvällä asenteella valmennusta eteenpäin. Valmennuksen jälkeen minulla oli luottavainen olo tulevaan ja sain selkeyttä omiin tavoitteisiini. Valmennus auttoi minua olemaan kiitollinen ja nauttimaan juuri tästä hetkestä. Suosittelen lämpimästi Kirsin valmennuksia.”